• OM OS

    LÆR OS AT KENDE

BUSK & HAMMAR


Vi stiftede bekendtskab på EUX-uddannelsen som tømrer. 
Her havde vi både igennem gymnasie- og tømrerdelen meget med hinanden at gøre via diverse opgaver. Allerede her lærte vi at samarbejde, hvilket også er med til at gøre os til et solidt sammentrømret team i dag.

Vi har hver især forskellige bagrunde indenfor tømrerfaget, da vi henholdsvis har været i et lille, mellem og stort tømrerfirma. Dette er med til at give et bredt kendskab til de forskellige nuancer og fremgangsmåder i branchen.

Vi har pga. vores store entusiasme indenfor faget, købt en fritidshusgrund, hvorpå vi igennem et års tid har opført et stort luksus sommerhus på 150 kvadratmeter i vores fritid.

Vi driver i dag stadig Tømrerfirmaet Busk & Hammar ApS i fællesskab. Det gør vi med henblik på, at blive nordjyllands fortrukne byggeparter hvor alt kommunikation og byggestyring forgår gennem en god dialog. 

Byg Garanti

Som medlem af Dansk Byggeri, er vores arbejde for private kunder dækket af Byg Garanti. 

Hvis der mod forventning opstår en situation, hvor du som forbruger og vores virksomhed, ikke kan finde en løsning sammen på et forhold omkring noget arbejde, vi har udført for dig, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn. Byggeriets Ankenævn bor på adressen Nørre Voldgade 106, 1358 København K. Du kan finde yderligere oplysninger om nævnet via deres hjemmeside byggerietsankenaevn.dk

TØMRERMESTER

Emil Hammar Linnemann
2398 9455
Send E-mail

TØMRERMESTER

Sofus Hammar Linnemann
2398 9458
Send E-mail

TØMRERMESTER

Lars Busk Christensen
2086 8659
Send E-mail

BÆREDYGTIGT BYGGERI

Vi vil gerne gøre vores for, at værne om miljøet, da det er vores fremtid. 
Det kan vi bl.a. gøre ved at sortere vores affald og implementere mere miljørigtige materialer som f.eks. træ i byggerier. 

Hos Tømrerfirmaet Busk & Hammar ApS udfører vi alle former for tømrerarbejde. Vi sætter en stor ære i, at vores arbejde er af høj kvalitet til den aftalte tid. 

Vi er din fleksible partner, når du skal have bygget, renoveret eller serviceret.

Medlem af Dansk Byggeri

Kontakt